Ποιοι είμαστε.

Τα φροντιστήρια ΣΥΝ(+)ΕΡΓΑΣΙΑ ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από το έτος 2003 στην περιοχή της Χαριλάου (Θεσσαλονίκη) με στόχο να προσφέρουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στους μαθητές. Καθώς οι απαιτήσεις των πανελληνίων εξετάσεων και οι επιδόσεις στο σχολείο ολοένα αυξάνουν τον πήχυ, τα φροντιστήριά μας επιδίωξαν και πραγματοποίησαν μια τομή στα εκπαιδευτικά δεδομένα της περιοχής.

Οι συγκεκριμένες κατευθύνσεις και διαδικασίες στον τρόπο διδασκαλίας, η οργανωμένη προσπάθεια και η εφαρμογή συστηματικών προγραμμάτων συντέλεσαν σε μια εντυπωσιακά ανοδική πορεία. Ο δρόμος σ’ αυτά τα χρόνια λειτουργίας στέφθηκε από σημαντικές επιτυχίες των μαθητών μας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Έχουμε σημειώσει υψηλά ποσοστά επιτυχιών και μάλιστα στις πρώτες σχολές επιθυμίας. Έχουμε κάνει πράξη τα όνειρα των μαθητών και κατορθώσαμε όλα εκείνα για τα οποία μας εμπιστεύτηκαν.

Η εμπιστοσύνη των μαθητών στο όνομα ΣΥΝ(+)ΕΡΓΑΣΙΑ, οδήγησε στην ίδρυση του δεύτερου παραρτήματος στα Πεύκα Θεσσαλονίκης ενώ το 2015 ιδρύθηκε το 3ο παράρτημα στην περιοχή της Πολίχνης.

Διδασκαλία

Η διαδικασία εκμάθησης είναι αέναη, καρπός επιμονής και αφοσίωσης. Στόχος είναι η απόλυτη κατανόηση και αφομοίωση, που επιτυγχάνεται με την όξυνση της κρίσης και της σκέψης.

Υποστηρικτικό Υλικό

Στο φροντιστήριο ΣΥΝ(+)ΕΡΓΑΣΙΑ παρέχεται όλο το απαραίτητο υλικό που είναι ιδιαίτερα επιμελημένο, ευανάγνωστο και εύληπτο. Περιέχει ακριβείς οδηγίες που προσφέρουν στους μαθητές όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Διαγωνίσματα

Με έμφαση στις διαρκείς επαναλήψεις της ύλης έχουν καθοριστεί 5 κύκλοι διαγωνισμάτων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Τα διαγωνίσματα είναι τρίωρα και καλύπτουν όλο το φάσμα της διδακτέας ύλης.